Gsm:

Dakgoten

Ga voor een dakgoot uit aluminium

Of u nu nieuwe dakgoten wil laten plaatsen of uw huidige wil laten vervangen, het is sowieso een slimme keuze om voor een dakgoot uit aluminium te gaan. Aluminium heeft namelijk de volgende eigenschappen:

Onze dakgoten kopen we aan bij Alustar. In het gamma zitten verschillende kleuren waaruit u kan kiezen. 

Hoe bevestigen we dakgoten uit aluminium?

Dakgoten uit aluminium bevestigen we met een binnen- of buitenbeugel. Daarover krijgt u hieronder een woordje uitleg. In ons fotoalbum hebben we alvast enkele toepassingen verzameld.

  • Een binnenbeugel geeft uw dakgoot een strakke look. De goothaken uit aluminium bevinden zich in de dakgoot en zijn langs buiten niet zichtbaar. Bij zo’n systeem is een houten spondeplank nodig.
  • Een dakgoot uit aluminium met een buitenbeugel wordt met een zichtbare beugel geplaatst. Het geheel heeft een klassieke uitstraling

Afvoerbuizen uit aluminium of pvc

Uw dakgoot kan u met een afvoerbuis uit aluminium of pvc combineren. Die stemmen we netjes op de kleur van uw gevel af of laten we juist in het oog springen. Omdat we de delen van de buis eenvoudig in elkaar kunnen schuiven, hoeven we die niet te lassen. De bochten zijn allemaal conisch.

U heeft bij ons de keuze uit ronde of vierkante afvoerbuizen. Om ze te bevestigen, zetten we openschroevende beugels in. Die galvaniseren of poederlakken we in de kleur van de buis.

Passende dakoverstekken uit aluminium of hout

Tot slot kan u door ons dakoverstekken uit aluminium laten plaatsen. Die kan u qua stijl en kleur volledig op uw dakgoot afstemmen. Handig aan aluminium is dat het materiaal niet overschilderd hoeft te worden, zeer duurzaam is en tegen vocht opgewassen is. Daarenboven is aluminium kleurvast, onderhoudsarm én milieuvriendelijk. Stuur ons gerust een bericht als u de opties voor uw woning, industriële gebouw of landbouwbedrijf met ons wil overlopen.